Behandelingen

Behandelingen

Behandelingen

In de trimsalon zijn verschillende behandelingen mogelijk. Zoals wassen en drogen, knippen,effileren,scheren,knippen,plukken en ontwollen. Alle rashonden kunnen volgens de rasstandaard worden getrimd. Heeft u geen rashond, dan wordt de hond door u aangegeven model getrimd, zolang de vacht structuur het toelaat. Ook kunt u tussendoor bij ons terecht voor een kam en/of wasbeurt van u hond. Ook voor alleen de nagels of kopje bijknippen kunt u bij ons terecht.

Strippen

Ook bij strippen wordt het dode haar verwijderd, alleen wordt het dan uitgedund, zodat de hond er het hele jaar verzorgd bij loopt. Ook bij honden met weinig onderwol is dit een goede oplossing. Dit gebeurt ongeveer om de vier maanden.

Plukken

Plukken houdt in dat de gehele bovenste laag dode haren verwijderd wordt. Op die manier kan de nieuwe vacht zich goed ontwikkelen. Het plukken dient ongeveer twee keer per jaar plaats te vinden. Het haar moet wel goed loszitten, anders is het te pijnlijk voor de hond.

Effileren

Bij effileren wordt de vacht uitgedund of ingekort, met een effileerschaar voor een natuurlijk effect.

Ontwollen

De loszittende onderwol wordt verwijderd. Wij gebruiken de was en blaas behandeling. De hond krijgt een wasbeurt, daarna blazen we het losse haar eruit.

De prijs wordt mede bepaald door:
– Het hebben van klitten
– Het hebben van vervilte/ verwaarloosde vacht
– Het gedrag van uw hond

Kleine honden va €52.50
Middelgrote honden va €55,-
Grote honden va €75
Inclusief: wassen, nagels, oren uitplukken

Alle prijzen zijn vanaf prijzen
Inclusief 21% btw